Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

SERVICII

PAZA SI PROTECTIE
Paza si protectie – Suntem partener de incredere pentru companii de top din 10 judete ale tarii din diverse domenii de activitate.

Serviciile de paza oferite de firma noastra sunt personalizate, astfel incat fiecare client sa beneficieze de servicii integrate, la cele mai inalte standarde de calitate. Plecand de la aceste premise ne adaptam in functie de particularitatile fiecarui obiectiv, astfel incat serviciile sa acopere toate nevoile clientilor. Toate serviciile noastre sunt acoperite de polita de raspundere civila incheiata prin Societetea de asigurari Uniqua, in valoare de 200.000 euro.

In urma analizei la care vor fi supuse obiectivele, specialistii nostri vor intocmi si supune aprobarii dumneavoastra solutia completa, utilizand atat mijloace tehnice cat si prezenta si interventia factorului uman. Se vor lua in considerare specificul obiectivului, locatia si intinderea acestuia, rulajul valoric, gradul de risc si alte particularitati ce ar putea influenta nivelul de securitate. Activitatea agentilor nostri este verificata permanent, atat prin sistemele video, cat si prin controale efectuate de reprezentantii COMPANIA DE PAZA.

Departamentul de paza si protectie este constituit din agenti instruiti special (fizic, teoretic si psihologic), in functie de specificul fiecarui obiectiv in parte. Personalul este echipat cu uniforma specifica firmei noastre sau tinuta oficiala.
Avem toate calificarile necesare pentru a indeplini misiunea de a va proteja bunurile si a va asigura siguranta, insa ce ne diferentiaza este modul de lucru profesional si punerea in practica a cunostintelor acumulate in cele mai prestigioase structuri profesionale de siguranta si protectie.

SERVICIUL DE MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA
Departamentul este constituit din cadre special pregatite pentru interventie in cazul alarmarii in cadrul obiectivelor. Personalul serviciului de interventie rapida este in contact permanent cu Departamentul Dispecerat, atat cu cel central cat si cu cele individuale din cadrul obiectivelor.
Participa constant la supravegherea activitatii de paza, prin efectuarea de controale, si suplinirea agentilor din posturi atunci cand este cazul.
Pentru detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari telefonic: 021.321.59.09 ;
Sau puteti completa formularul de cerere oferta.

DISPECERAT
Departamentul dispecerat functioneaza 24/24 ore si este coordonat de specialisti in domeniu, care supervizeaza activitatea desfasurata in toate obiectivele, evalueaza si coordoneaza alarmele primite din obiective, directioneaza echipele de interventie pentru rezolvarea operativa a situatiei aparute.
Ne puteti apela oricand telefonic pentru urgente la 021.321.59.09. sau prin e-mail daca aveti intrebari la adresa: dispecerat@companiadepaza.ro

TEHNIC/INTRETINERE SISTEME
Departamentul tehnic, avizat si licentiat in anul 2007, are ca scop proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor electronice de paza si alarmare si CCTV, precum si consultanta in domeniu. Specialisti cu experienta va stau la dispozitie telefonic: 021321.59.09 sau prin e-mail la adresa: tehnic@companiadepaza.ro

TRANSPORT VALORI
COMPANIA DE PAZA efectueaza paza si transportul bunurilor si valorilor importante comform legii 333/2003, folosind mijloace specifice: agenti special instruiti, masini blindate sau special echipate, mijloace de comunicatie si armament.
Serviciul de transport se poate asigura cu masini speciale de transport ale societatii noastre.
Pentru detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari telefonic: 021.321.59.09 ; 0732.71.52.52. sau prin e-mail la adresa: vanzari@companiadepaza.ro

INSOTIRE SI PROTECTIE VIP
Echipa de insotire si protectie VIP este formata din cadre pregatite in structurile de aparare si siguranta nationala. Personalul acestui departament pastreaza un nivel minim de expunere a obiectivului protejat si se asigura ca persoanele in cauza isi desfasoara activitatile din calendarul personal sau de afaceri, la un grad maxim de securitate.
De-a lungul activitatii, COMPANIA DE PAZA a asigurat paza si protectia unor demnitari si oameni de afaceri la cel mai inalt nivel de profesionalism.
Pentru detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari telefonic: 021.321.59.09 ;


ANALIZA SI CONSULTANTA –PENTRU TOATA GAMA DE SERVICII
Impunerea securitatii afacerii dumneavoastra, incepe o data cu inspectia obiectivului, intocmirea si propunerea unui plan de paza, proiectarea unor sisteme tehnice de supraveghere, acolo unde este cazul. Consultanta noastra este gratuita, si va asiguram de confidentialitatea informatiilor pe care le primim printr-un acord scris de confidentialitate.
Pentru detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari telefonic: 021.321.59.09 ; 0732.71.52.52. sau prin e-mail la adresa: vanzari@companiadepaza.ro

CONSULTANTA

Consultanta de securitate se defineste, conform art. 20 (6) al Legii 333/2003:
a) asistenta cu privire la activitatile de paza, protectie specializata a persoanei, paza a transporturilor de bunuri si valori;
b) întocmirea de analize, evaluari si rapoarte asupra riscurilor la adresa securitatii persoanei, proprietatii sau mediului.

Prin planul de paza se stabilesc în principal: caracteristicile obiectivului pazit, în zona respectiva, numarul de posturi si amplasarea acestora, necesarul de personal pentru paza, amenajarile, instalatiile si mijloacele tehnice de paza si de alarmare, consemnul posturilor, legatura si cooperarea cu alte organe cu atributii de paza a obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor si modul de actiune în diferite situatii. De asemenea, vor fi prevazute si regulile de acces, potrivit dispozitiilor conducatorului unitatii, precum si documentele specifice serviciului de paza.

Pentru cine se ofera consultanta:
-persoane juridice
-persoane fizice
-institutii

Clientii beneficiaza de consultanta GRATUITA la cerere, constând într-un audit periodic de securitate, pentru eficientizarea sistemului de securitate existent, ca urmare a modificarilor aduse la obiectivele protejate.
Ne puteti apela pentu mai multe informatii la telefon: 021.321.59.09 ;


ACREDITARI

SERVICII

- Paza si protectie obiective
- Proiectare si instalare siteme de alarma si monitorizare
- Monitorizare si interventie
- Insotire si transport valori
- Garda de corp
- Consultanta de securitate

Scrisori de recomandare: BAT TUBORG Strauss RinGrandHotel CECCAR JupiterGroup Magnolia MrBricolage Stirom

CONTACT


ARAD BRASOV ARGES Ploiesti CALARASI BUCURESTI TIMISOARA VALCEA HARGHITA

Contact Sediu Central
Com. Dobroesti, Strada Doinei Nr.74B, Ilfov
Telefon: 021.321.59.09
Fax: 021.327.02.72
office@companiadepaza.ro

Departamentul Vanzari:
vanzari@companiadepaza.ro
Mobil: 0732.71.52.52

Departamentul Tehnic:
tehnic@companiadepaza.ro

Toata drepturile rezervate COMPANIA DE PAZA; Powered and designed by IT Genetics